Ove nedjelje u pleternički kraj stižu lovci slavonskih županija, a onda i cijele zemlje

Lovački savez Požeško-slavonske županije i ove će godine, kao i tijekom nekoliko prethodnih godina, biti domaćin Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu i to od 7. do 9. rujna. Očekivanja su da će ono okupiti ekipe svih lovačkih saveza hrvatskih županija, a natjecanje će se održati u sve tri discipline lovnog streljaštva u skladu s Pravilnikom o tom natjecanju.

Dvadesetak dana prije Državnog prvenstva tj. 19. kolovoza Požežani će biti organizatori Regionalnog natjecanja u lovnom streljaštvu Istočne Hrvatske koje će okupiti momčadi pet lovačkih saveza toga područja, a gosti će im biti strijelci Lovačkog saveza grada Zagreba.

Tijekom prethodnih mjeseci Lovački savez Požeško-slavonske županije predvođen predsjednikom Brankom Bertelovićem provodi akcije na redovitom održavanju tehničke opreme na postrojenjima strelišta, te zelenih površina unutar njega, a zajedno s najbližim suradnicima organizirano je priključenje električne energije u objekte strelišta.

-Spremni smo za Državno prvenstvo, koje je najbolja promocija Požeško-slavonske županije, pozivamo sve lovce koji vole streljaštvo i ljubitelje toga sporta, a otvorena srca dočekujemo naše kolege uz želju za korektna nadmetanja i dosta druženja tijekom priredbe – istakao je Branko Bertelović.

Ovome treba dodati da je od početka kolovoza strelište otvoreno za sve članice Hrvatskog lovačkog saveza koji tu mogu obavljati pripreme za natjecanje i treninge dakako uz prethodnu najavu čelništvu požeškog saveza.

Foto: Arhiva s prošlogodišnjeg natjecanja, pozega.eu

0 Comment