Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

EUROPSKI IZBORI: Čelnik HSU Požeške županije Ante Pavković na listi za Europski parlament

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Arhiva, pozega.eu

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | EUROPSKI IZBORI: Čelnik HSU Požeške županije Ante Pavković na listi za Europski parlament Požega.eu | EUROPSKI IZBORI: Čelnik HSU Požeške županije Ante Pavković na listi za Europski parlament

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Arhiva, pozega.eu

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Među strankama koje su predale liste za predstojeće izbore zastupnika u Europskom parlamentu je i Hrvatska stranka umirovljenika(HSU). Na listi je 12 imena njihovih odabranih kandidata, a među njima i dvoje Slavonaca. To su Kutjevčanin Ante Pavković, nekadašnji gradonačelnik toga grada, a sadašnji predsjednik HSU Požeško-slavonske županije i Đakovčanka Silvija Portner. Ostatak liste čine kandidati sa zagrebačkog područja, te drugih dijelova naše zemlje.
-Na razini stranke prilikom formiranja liste utvrdili smo da se ta funkcija u EU parlamentu ukoliko budemo imali zastupnika rotira što znači da će se na njoj izmijeniti više članova – kazao nam je Ante Pavković i dodao da je svjestan svih okolnosti i izgleda za plasman u tu instituciju, te da je počašćen i zahvalan na kandidaturi koja obavezuje na pojačanu aktivnost članstva HSU-a.
Pozvao je članstvo da podrže listu Hrvatske stranke umirovljenika, te najavio u predstojećim mjesecima jačanje organizacija na području županije.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.