Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

ČLANOVI KINOLOŠKE UDRUGE POŽEGA NA SVJETSKOJ IZLOŽBI PASA ʼWDS 2024ʼ

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Marijan Maljković

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | ČLANOVI KINOLOŠKE UDRUGE POŽEGA NA  SVJETSKOJ IZLOŽBI PASA ʼWDS 2024ʼ Požega.eu | ČLANOVI KINOLOŠKE UDRUGE POŽEGA NA  SVJETSKOJ IZLOŽBI PASA ʼWDS 2024ʼ

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Marijan Maljković

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Od 24.-28.04. 2024. godine po prvi puta u povijesti!! Hrvatska odnosno Zagreb , je domaćin najprestižnijeg svjetskog kinološkog događaja "WORLD DOG SHOW 2024"

Manifestacija je to koju će ugostiti Zagrebački velesajam a odvija se od srijede do nedjelje, gdje je oko 25.000, a na samoj Svjetskoj izložbi je prijavljeno 14.854 psa. Izlagači dolaze iz gotovo 80 različitih zemalja svijeta. U najvećem broju su izlagači iz Italije, Poljske, Češke, Mađarske, to su one zemlje koje su nam i blizu, ali su i kinološki vrlo snažne, no također će biti izlagača iz Australije, Južne Amerike, SAD-a, a ocjenjivat će ih 163 kinološka suca koji dolaze i iz Australije, Filipina, Japana, Kine,Kolumbije, Argentine, SAD-a.
Osim svjetski renomiranih uzgajivača na ovoj prestižnoj izložbi predstavnike će imati i "KINOLOŠKA UDRUGA POŽEGA" u nekoliko pasmina.
Pa će tako Sanda Krmpotić izložit svoja 2 psa pasmine "Shar pei". Ženku "Lou" u razredu prvaka, a u razredu juniora, mladu ženku "Asia Gerhanka"
Angel Marijić izlaže svoja 4 psa pasmine "Thai ridgebacka". "Dorsus Nebula" i " Artemis Thai Creed" u razredu prvaka. "Archibald My Salim" u otvorenom razredu i "TRD Imperia's Aruna u razredu štenadi. Također Angel će hendlati 2 psa u vlasništvu Saše Barkijevića, pasmine Američka akita "Aurora Top Extrem" u razredu štenadi i u razredu prvaka "Strongwolf Divergent Centurion Gladiator"
U vlasništvu Andrijane Prebeg i Darija Čakarića nastupa ženka pasmine Japanska akita "Sora Go Nao Kensha"
Poznata uzgajivačnica "God's Creatures" obitelji Križanović iz Kutjeva, vlasnice Aleksandre a trenerice i hendlerice Sandre Križanović, izložiti će 2 psa iz vlastitog uzgoja. Ženku Dalmatinskog psa "O Guides me along right paths God's Creatures " i ženku pasmine Sibirski haski "Great Grace God's Creatures"
Uzgajivač pasmine "Lagotto Romagnolo" Marijan Maljković iz njegove uzgajivačnice "Genius Lagotto kennel" također će predstaviti 2 psa iz svojeg uzgoja. Mladog mužjaka "Muffin Genius Lagotto" i ženku "Khaleesi Genius Lagotto".
"Jedino što mogu je poželjeti sreću našim članovima, rezultat na ovakvoj manifestaciji je najmanje bitan te im poručujem da uživaju i dobro se zabave. Za našu malu udrugu ovo je jako lijep broj pasa koje će nastupiti na ovako velikoj manifestaciji. Također želim i zahvaliti članovima koji će volontirati na samoj izložbi ukljućujući i mene osobno. Ako bude mogućnosti svakako ću ih i osobno podržati. Također ovim putem želim iskoristiti priliku i čestitati Hrvatskom kinološkom savezu na organizaciji ovakve jedne mega izložbe koja će, uvjeren sam proći u najboljem redu." rekao je predsjednik Kinološke udruge Požega, Danijel Gelenčir.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.