Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
SPORTSKE IGRE MLADIH POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Na završno šahovsko natjecanje plasirali se Filip Vojvodić i Antonio Sertić iz Brestovca

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: ŠK Brestovac

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Na završno šahovsko natjecanje plasirali se Filip Vojvodić i Antonio Sertić iz Brestovca Požega.eu | Na završno šahovsko natjecanje plasirali se Filip Vojvodić i Antonio Sertić iz Brestovca

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: ŠK Brestovac

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Uz tehničku podršku Šahovskog kluba Brestovac, Općine Brestovac i Osnovne škole Dragutina Lermana, u Brestovcu su 21. travnja održane 28. Plazma Sportske igre mladih. Izlučno šahovsko natjecanje za Požeško-slavonsku županiju počelo je dopodne u prostoru sale mjesnog vatrogasnog doma. Natjecanje se odvijalo u kategorijama djevojčice i dječaci godišta 2009., 2013. i mlađi.


Nakon odigranih pet kola u dvjema skupinama, pobjednici u uzrasnoj skupini U-15 za dječake su: 1. Filip Vojvodić (4,5 boda) iz Brestovca, 2. Matej Emić (3,5) iz Čaglina,  3. Ivan Katavić (3) iz Velike. U uzrasnoj skupini U-15 za djevojčice je sljedeći plasman: 1. mjesto Monika Sarajlić (3 boda) iz Čaglina, 2. Lana Sarajlić (2,5) iz  Čaglina.


U kategoriji dječaka U-11 prvo mjesto osvojio je Antonio Sertić (4,5) (BH 16) iz Brestovca, drugi je Mate Kovačević (4,5) (BH 14,5) iz Požege, a treći Luka Bušić (3,5) iz Požege. U ovoj kategoriji djevojčica prvo  mjesto zauzela je Mirta Jelić (4 ) iz Požege, druga je Ana Lukić (3) (BH 13,5) iz Velike, a treća  Marija Knezović (3 ) (BH 10,5) iz Požege. U ime organizatora, prigodne medalje mladim šahistima i šahisticama uručio je Pejo Martić.


Na državnu završnicu natjecanja, koja će se održati krajem srpnja u Splitu, plasirali su se  Filip Vojvodić (U-15) i Antonio Sertić (U-11) iz Brestovca. Zbog nedovoljnog broja djevojčica u skupinama U-15 i U-11, one nisu ostvarile  plasman na završno natjecanje.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.