Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
JUDO KLUB „SLAVONAC“

Uspješni nastupi čaglinskih džudaša u Ljubljani i Pisarovini

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: JK Slavonac

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Uspješni nastupi čaglinskih džudaša u Ljubljani i Pisarovini Požega.eu | Uspješni nastupi čaglinskih džudaša u Ljubljani i Pisarovini

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: JK Slavonac

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Džudaši Judo kluba „Slavonac“ iz Čaglina imali su proteklog vikenda 20. travnja pune ruke posla. Naime, jedna ekipa se zaputila na turnir u Pisarovinu, a druga ekipa na turnir u Ljubljanu. Ukupno 11 džudaša odmjerilo je snage na borilištu i pokušalo doći do postolja. Na međunarodnom džudaškom turniru u Pisarovini okupilo se 440 natjecatelja iz 32 kluba, a čaglinsku ekipu činilo je 5 džudaša. Najmlađi član ekipe Borna Pajestka s dvjema pobjedama uz dva poraza zauzima peto mjesto. U uzrastu do 12 godina Vanesa Zečević s dvjema pobjedama i porazom osvaja brončanu medalju, a Lena Đukić ovaj put ostaje bez plasmana.


U uzrastu do 14 godina Rafael Ćosić i Nemanja Đukić s dvjema pobjedama i porazom također osvajaju brončane medalje. Budući da se trener Robert Garc zaputio na turnir u Ljubljanu, ekipu je vodila najiskusnija džudašica Lana Knaus. Turnir u Ljubljani pod nazivom „Pokal Bežigrada“ okupio je 542 džudaša iz 62 kluba te sedam država(Hrvatska, Slovenija, Austrija, Srbija, Italija, Češka i Azerbajdžan). Judo klub „Slavonac“ predstavljalo je 6 džudaša. U uzrastu do 12 godina bilježimo odlične borbe Brune Bluhe koji sa četiri pobjede osvaja zlatnu medalju. Ema Blagojević s tri pobjede i porazom osvaja brončanu medalju, a Filip Šutić s dvjema pobjedama uz dva poraza zauzima peto mjesto.


U uzrastu do 14 godina Iva Čančar i Ivona Švajda osvajaju zlatnu medalju, Iva s trima, a Ivona sa četirima pobjedama. Ivano Bošnjak s trima pobjedama dolazi do finala u kojem u vrlo tijesnoj borbi gubi i osvaja srebrnu medalju.


-Vrlo lijep dan je ostao iza nas jer je od 11 džudaša njih 8 donijelo kući medalje i možemo biti ponosni na našu ekipu. Zahvaljujemo vozačima Tomislavu Ćosiću, Željku Šutiću i Slađani Švajdi koja je bodrila ekipu s tribina-kazao Robert Garc, trener judo kluba „Slavonac“.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.