Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pravila privatnosti

1. Ovo su pravila privatnosti portala Požega.eu. Ova pravila uređuju prava i dužnosti između nakladnika i korisnika. Korisnik je svaka osoba koja dobrovoljno pristupa stranicama na domeni https://pozega.eu. Nastavkom korištenja ovih stranica smatra se da je korisnik razumio i prihvatio Pravila privatnosti.

2. Požega.eu koristi kolačiće. Kolačići su računalne datoteke koje se pohranjuju u memoriju Vašeg preglednika. Kolačići služe za bolje korisničko iskustvo, sigurnije surfanje i obradu statističkih podataka o posjećenosti ovih stranica. Naši kolačići ne prate Vaše surfanje izvan ovih stranica i nisu ni na koji način štetni za Vaš uređaj.

Kako i zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bi korisnici mogli pretraživati sadržaj ovog portala (zaštita od spama), da bi mogli glasati u anketama te ocjenjivati i komentirati naš sadržaj. Također, koristimo alate trećih strana (Google, Gemius, Facebook, Youtube) za prikazivanje video sadržaja, lakše dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama, za provedbu statistike o posjećenosti i prilagođeni prikaz oglasa.

3. Kolačiće možete u bilo kojem trenutku obrisati (u Vašim postavkama preglednika, pod Privatnost), ali onda nećete moći koristiti naš portal dok ih ponovno ne prihvatite.

Pravila privatnosti za članove

4. Požega.eu ima korisnički dio za registrirane članove. To su korisnici koji dobrovoljno ustupaju neke osobne podatke (ime i e-mail adresu) da bi mogli imati određene pogodnosti i pretplatiti se na mailing listu.

4. Osobni podaci naših članova su tajni, čuvaju se kriptirani u bazi i sigurni od hakera. Požega.eu ih neće koristiti za bilo koju drugu svrhu osim povremenog slanja obavijesti o novostima na portalu.

5. Registrirani član može u bilo kojem trenutku obrisati sve svoje osobne podatke iz naše baze, na stranici "Moj profil".

6. Ako imate bilo kakva pitanja vezana za kolačiće ili obradu osobnih podataka na portalu Požega.eu, pošaljite nam mail na adresu: dojava@pozega.eu i naš službenik za obradu osobnih podataka će Vam odgovoriti u razumnom roku.

7. Nakladnik može povremeno mijenjati ova pravila privatnosti. O svim bitnijim promjenama obavijestit će korisnike putem portala. Svejedno, korisnik je dužan povremeno pratiti ova pravila kako bi u svakom trenutku bio informiran o svojim pravima.

Zadnja promjena: 9. srpnja 2023.

Javnost info d.o.o.
Josipa Jurja Strossmayera 341, Osijek
OIB: 81868746905
dojava@pozega.eu