OBITELJSKO SLAVLJE POŽEŽANA: Ivankovići proslavili rođenje unuka Jakova uz brojne goste /FOTO/

POŽEGA – Brojna rodbina, prijatelji i poslovni ljudi okupili su se u Bankovcima nedaleko Požege u prekrasnom ambijentu  sa lijepim okolišem punom zelenila na obiteljskom vikend imanju obitelji Ivana i Nade Ivanković, poznatih Požežana koji dugi niz godina u središtu grada imaju ugostiteljski objekt „Deja vu“.  Uz njihovu brojnu rodbinu tu su bili poduzetnici, gospodarstvenici, liječnici, odvjetnici , ugostitelji i drugi uglednici ovdašnjeg javnog života.

Slavilo se rođenje njihovog prvog unuka Jakova kojega je stekao Ivanov sin Matej i snaha Marina, Zagrepčanka koja se udajom preselila u Požegu. Roditelji malog sinčića, te djed Ivan zvani Boća i novopečena baka Nada nisu krili zadovoljstvo dobivanjem unuka i ovim okupljanjem njima najdražih ljudi.

Na stolu je bilo obilje domaćih delicija od pita i suhomesnatih slavonskih specijaliteta pa do pečene prasetine, te vruće jaretine, piletine i janjetine, dakako sa brojnim prilozima i salatama.

Sve je to proteklo u ugodnom druženju i razgovoru sudionika, ali i u veseloj atmosferi za koju se pobrinuo odabrani požeško-našički glazbeni trio(Ivica Bumba, Hrvoje Kovačević,Davor Falamić) koji su lijepim pjesmama ponajprije slavonskog i dalmatinskog ugođaja do kasnih večernjih sati zabavljali domaćine i goste veselom svirkom i pjesmom.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment