Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Jakšićani „potopili“ Gornju Vrbu rezultatom 5:1

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: T.E.
FOTO: T.O.

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Jakšićani „potopili“ Gornu Vrbu rezultatom 5:1

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: T.E.
FOTO: T.O.

Nogometna ekipa iz Gornje Vrbe doživjela je potop u Jakšiću gdje je izgubila rezultatom 5:1. Kroz šalu su Jakšićani na svom FB profilu prokomentirali definiciju nogometa za koju su ustvrdili kako je to Jakšić na utakmici prikazao.


Apsolutno dominacija NK Jakšića u svim segmentima igre. Prozivali su Dominika Dorića da je vrijeme za gol, došli su mu prijatelji iz Zagreba koje su velikodušno dočekali i čovjek je bio eksplodirao pred delegacijom iz metropole. Hattrick Messija sa Svetinje Dorića, te golovima Marka Grbeša Dembe koji igra preporođen ovo proljeće te starog lisca Matiasa Šulca Šuleta osvojena su nova tri boda i kojim je rezultatom preskočen protivnika na tablici.


Unatoč lošem vremenu, kiši, hladnom vremenu vjerna publika je došla podržati Jakšićane na čemu im se ekipa zahvalila i to zavidnim rezultatom. Sve čestitke treba uputiti i igračima i treneru Ivi Mariću na vrhunskim prezentacijama ovog proljeća. Treba napomenuti i opet vrhunsko suđenje glavnog suca Maria Adžijevića i pomoćnika Milan Miće Pauna te Valentina Mika.


Uprava NK Jakšića je počastila sve igrače i svu prisutnu publiku slasnim roštiljom i krumpirom ispod peke, za koju su se gastronomiju pobrinuli iskusni kuhari Vilko Pavelić i Nikola Barak Perić. Zahvala Uprave kluba upućena je i Petri Grbeš koja je večer prije, u 23 sata upacala 23 kg mesa.


-Slobodno vrijeme koji ljudi oko kluba troše da bi ovako nešto organizirali treba pohvaliti pa javno hvala svima koji se trude da ovako nešto u našem Jakšiću funkcionira – poručili su iz kluba.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.