Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Prvosvibanjska obiteljska biciklijada u Požegi – pridružite se!

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Prvosvibanjska obiteljska biciklijada u Požegi – pridružite se!   Požega.eu | Prvosvibanjska obiteljska biciklijada u Požegi – pridružite se!

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Turistička zajednica Grada Požege i BBK Požega pozivaju sve zainteresirane da se pridruže obiteljskoj biciklijadi koja će se održati 1. svibnja 2024. godine sa startom i ciljem u parku kraj Orljave. Ova uzbudljiva biciklijada rekreativnog karaktera namijenjena je svim obiteljima, mladima i starima, koje žele provesti dan na otvorenom, uživajući u aktivnom životnom stilu i predivnoj prirodi našeg grada.


Svaki sudionik će prilikom prijave dobiti besplatnu vodu, energetsku pločicu i svježe voće kako bi imali dovoljno energije za vožnju. Nakon uzbudljivog putovanja biciklom, na povratku u parku vas očekuje besplatan čobanac te razni zabavni sadržaji za cijelu obitelj.


Pripremite svoje bicikle, pridružite nam se i provedite nezaboravan dan u prirodi, okruženi pozitivnom energijom i osmijesima svojih najmilijih. - pozivaju iz Turističke zajednice Grada Požege.


Sve informacije i online obrazac za prijave dostupni su na službenim web stranicama Turističke zajednice i društvenim mrežama.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.