Obilježavanje rođenja Dobriše Cesarića: “Sve nas je zadužio poticajima koliko se treba voljeti svoj grad, dom i domovina”

Povodom obilježavanja rođenja Dobriše Cesarića, učitelji i učenici Osnovne škole “Dobriša Cesarić” položili su vijenac na njegovu rodnu kuću kojom prigodom je i upriličen prigodan program.

Na svečanosti obilježavanja i polaganja vijenca bio je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je naglasio kako grad ne čine ulice, zgrade i trgovi već svi njegovi stanovnici misleći na mlađe i malo starije sugrađane. Dodao je gradonačelnik Puljašić i kako je  Dobriša Cesarić sve zadužio poticajima koliko se treba voljeti svoj grad, dom i domovina. 

Zahvalu na dolasku obilježavanja rođenja Dobriše Cesarića uputila je ravnateljica istiomene Osnovne škole Zvjezdana Krip koja je istakla kako će od danas pa sve do 31.siječnja biti održano niz susreta, radionica i predavanja na kojima će biti i  druženje s književnicima te da će završna prezentacija biti u Gradskom kazalištu Požega 31.siječnja u 18 sati.

 

0 Comment