Prometna u Osječkoj na svu sreću samo s materijalnom štetom /FOTO/

Oko 17 sati na raskrižju ulica Šijačka i Osječka, na požeškoj obilaznici, došlo je do prometne nesreće, između kamiona i Peugot Pik Up vozila, prema svemu sudeći zbog oduzimanja prednosti prolaska.

Prema neslužbenim informacijama kamion se kretao Šijačkom ulicom prema Osječkoj. Peugot Pik Up požeških registarskih oznaka kretao se iz pravca Požege prema Jakšiću. Prema riječima očevidaca vozač kamiona nije vidio Peugot vozilo koji se kretao Osječkom ulicom. U tom trenutku je došlo do sudara između kamiona i Peugot Pik UP vozila. Uslijed udarca Peugot je preletio pješačku stazu i završio u dubljem putnom kanalu. U Peugotu su se nalazile dvije odrasle osobe i jedno dijete koje nisu ozlijeđene.

Budući da se vozačica i suvozačica iz Peugot vozila žalila na manje bolove osoblje Hitna medicinske pomoći koje je u rekordnom roku stiglo na mjesto događaja pružilo im je liječičku pomoć.

Zbog policijskog očevida promet se na tom dijelu kreće otežano nakon kojeg će biti poznato više detalja o samom uzroku prometne nesreće.

0 Comment