RIBIČI ZARILCA: Najbolji kadet Alex Drahotusky, te senior Zoran Kalizan /FOTO/

ZARILAC – Sportsko ribolovno društvo „Londža“ iz Zariilca na svome je ribnjaku organiziralo tradicionalno društveno natjecanje u ulovu ribe udicom na plovak, koje je okupilo oko 40 ribiča. Oni su među rijetkim društvima koje organiziraju ovakvo natjecanje za kadete i seniore i to po 28. puta. Ključni nositelji organizacije natjecanja su predsjednik „Londže“ Ivan Aračić, zatim potpredsjednik Marijan Marović, te član Upravnog odbora Goran Aračić i drugi.

Ulov je bio izuzetno dobar tako da je bilo i mladih koji su u kratkom vremenskom roku uspjeli uloviti i više od pet kilograma. Pobjednici su dobili pehare i medalje, a organizaciju natjecanja pomogli su grad Pleternica i Požeško-slavonska županija.

Među kadateima pobjednik je Alex Drahotusky sa ulovom od 5445 grama, drugoplasirana je Marta Aračić sa 4160, te treća Ema Drahotusky sa 3445 grama ribe.

Kod seniora pobjednik je Zoran Kalizan sa ulovom težine 15565 grama, drugi je Ivica Janda sa 3860, te treći Petar Rajndl sa 3540 grama ulovljene ribe.

Posebnu nagradu za veleulov primio je Zoran Kalizan.

Foto: D. Mirković i A. Samardžić 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment