Pokušaj razbojništva nad 81-godišnjakinjom u obiteljskoj kući u Pavlovcima: Počinitelja policija pronašla i uhitila!?

Mlađa muška osoba pokušala je počiniti razbojništvo nad 81-godišnjakinjom u njenoj obiteljskoj kući, u Pavlovcima, danas, oko 11,50 sati. U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznato više detalja o samom događaju.

Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske

Na mjestu događaja Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske potvrdila nam je kako je oko 11,50 sati u mjestu Pavlovci u obiteljsku kuću 81-godišnjakinje ušla je mlađa nepoznata muška osoba koja je uz prijetnju oštrim premetom od nje tražila novac nakon čega se udaljila u nepoznatom pravcu.

-Vezano za navedeni događaj uhićena je mlađa muška osoba s područja Brestovca te da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje – dodala je glasnogovornica Janković naglašavajući da navedene mlađa muška osoba nad kojom se vrši kriminalističko istraživanje nije njima poznata od prije po činjenju takvih djela.

Neslužbeno doznajemo da s 81-godišnjakinjom u kući živi brat njenog supruga koji je nepokretan kao i to da se radi o mlađoj osobi koja također živi u Pavlovcima.

0 Comment