Kutjevački junaci na korak do ulaska u viši rang: NK Kutjevo – NK Amater Sl. Brod 3:0 /FOTOGALERIJA/

Lijepo vrijeme, važnost utakmice i dvije više nego dobre ekipe privukle su na kutjevačku ljepoticu gotovo 1000 gledatelja. Utakmica koju su Kutjevčani čekali petnaestak godina, završila je uvjerljivom pobjedom zelenih.

Iako se u prvim minutama osjećala nervoza u redovima domaćina, nakon nekoliko početnih nepovezanih akcija kutjevački junaci uspijevaju preuzeti inicijativu.

Bolja i konkretnija igra okrunjena je sredinom prvoga dijela kada Domagoj Majetić dovodi Kutjevo u vodstvo. Desetak minuta poslije ukazuje se i drugi Majetić, Marin , koji glavom pogađa za 2:0. Do kraja poluvremena zeleni propuštaju još nekoliko izglednih prilika za povećanje vodstva pa se na odmor odlazi s lijepom prednošću Kutjeva.

U nastavku gosti bacaju sve karte u napad, što zelenima ostavlja dosta prostora za kontru i polukontru. Gosti su najbliže pogotku bili nakon desetak minuta u drugom dijelu kada iz slobodnog udarca pogađaju gredu. Sredinom drugog dijela točku na “i” stavlja neumorni Domagoj Majetić svojim drugim pogotkom.

Iako Kutjevčani imaju veliku prednost nisu upali u euforiju već čvrsto stoje na zemlji znajući da ih još čeka vrlo teških 90 minuta u Slavonskome Brodu.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment