Finale finala Vincelova i ove godine u Vetovu: Subota, 26.siječnja od 16 sati

Završna svečanost proslave “Vincelova” u Požeštini i ove će godine biti u Vetovu. Vincelovo se u Vetovu već sedmu godinu za redom održava prvu subotu nakon blagdana sv. Vinka.

Ne treba sumnjati da će tamošnja Udruga vinogradara, vinara i voćara „Veteri Castra“, odnosno njeni članovi i prijatelji, i ove godine pokazati kako organizirati pravu Vincelovsku feštu.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se mladi tamburaši De Gotho, predođeni Mihaelom Ribičićem te oni malo stariji “Posegana” i “Bisernica”. Možda će se pojaviti i gost iznenađenja!

Što se tiče gastro ponude i za to se organizator itekako dobro pobrinuo. Priredili su više od 200 kilograma suhomesnatih delicija, na kolinju koje svake godine organiziraju tjedan dana prije. Posjetitelji će moći sami peći prosušenu kobasicu i slaninu, a grah s rebrima i drugim domaćim dodacima dobro će doći u prohladnom vremenu.

Ne, nismo zaboravili da će na štandovima tamošnjih vinara biti ponuđena vrhunska vinska kapljica koja će dati svoj štih za još bolje raspoloženje.

Biti će još nekih iznenađenja! Sve su to razlozi da se zaputite u Vetovo i provedete ugodnu i nezaboravnu večer.

0 Comment