4. RIBARSKA VEČER U VETOVU: Brojne riblje delicije uz tamburaše Zvona, Žute dunje i De gotho

ULAZ JE BESPLATAN, A POTPORU RIBIČIMA DAJE VETOVAČKE UDRUGE

VETOVO – Pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije i grada Kutjeva Sportsko ribolovno društva Matiševac iz Vetova organizira na Trgu sv. Vinka u središtu toga sela 7. srpnja od 17 sati svoju tradicionalnu gastronomsko-turističku priredbu Ribarska večer. Pripreme za ovu četvrtu po redu priredbu u punom su jeku.

-Glazbeni gosti bit će tamburaški sastavi Zvona iz Đakova, Žute dunje iz Cernika i De gotho iz Grabarja što nam potvrđuje da će zabave biti napretek, a ugostiteljsku ponudu svih pića imat će caffe bar Zeus iz Vetova – kazao nam je tajnik Matiševca Ivan Marinclin dodajući da će i ove godine ulaz na priredbu biti besplatan, a ponuda će biti po popularnim cijenama. Ribiči uz pomoć ostalih vetovačkih udruga ponajprije vinara Veteri castra, vatrogasaca, NK Kamen, Lovačkog društva Vranovac i drugih pripremaju veliki šator za koji će moći primiti više od 500 posjetitelja.

-Restoran Ribarska kuća iz Lukača pripremat će fiš paprikaš, šarana na rašljama, te specijalitete s roštilja – ističe predsjednik Matiševca Denis Blažević.

Priprema se i niz pratećih priredbi. Nogometaši će igrati prijateljski susret veterana s NK Vallis Aurea, lovci će imati turnir u gađanju glinenih golubova itd.

0 Comment