Na prodaju tri zgrade na dobroj lokaciji, a Požega nema primjerenog hotela

Unazad nekoliko godina data je na prodaju zgrada Podravske banke(nekadašnja Požeška banka), smještena u Ulici Republike Hrvatske u Požegi, no kupac još nije pronađen. Riječ je o izuzetno atraktivnoj lokaciji i velikom poslovnom prostoru na tri razine koji bi se mogao preurediti za niz namjena potrebnih ovome gradu.

Kako saznajemo i zgradu uz nju tj. objekt filijale Croatia osiguranja također je u prodaji, a neslužbeno doznajemo i privatna kuća na uglu pokraj nje.

Dakle riječ je o kvalitetnoj lokaciji koja bi se primjerice kupovinu jednog ili sve tri objekta dala iskoristiti za neku značajnu potrebu građana Požege i okolice.

Palo nam je na pamet primjerice da Požega nema hotela pa bi se sigurno tu dalo naći odgovarajuće riješenje tim prije da bi za neki od tih objekta bila potrebna samo prenamjena kroz unutrašnje preuređenje.

Svakako je značajno da se uz navedena zdanja nalazi i dosta parkirališnih mjesta za automobile, a dobra je i protočnost prometa što nije beznačajno kada o tomu priliku gledaju budući ulagači.

Stoga bi bilo dobro da se nađe investitor ili da se rješenje nađe kroz javno-privatno partnerstvo pa bi se neka od ovih nekretnina ili možda sve tri iskoristile i privela svrsi.

Vrijeme koje je pred nama pokazat će ima li rješenja ili će ova vrijedna zdanja čekati u nedogled svoje bolje dane.

0 Comment