Prijavi se za 3. Utrku perivojem Lipika koja se trči 12. lipnja

LIPIK – Otvorene su prijave za 3. Utrku perivojem Lipika koja se trči 12. lipnja sa startom u 10 sati u sklopu manifestacije Dan zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane u Lipiku. Prijave su otvorene za rekreacijsku (3,3km) i veliku (10km) utrku putem internet stranice www.lipikutrka.com, dok se za vrtićku i školsku utrku može prijaviti na dan utrke na mjestu događanja.

Organizator, Sportska – atletska udruga Lipik – Pakrac poziva sve da iskoriste mogućnost rane kotizacija koja do 31.5. u 23:59 za 10 km utrku iznosi skromnih 30kn, a uključuje obrok, sudioničku medalju i majicu s motivom utrke. Od 1. lipnja do dana utrke ne dijele se više majice, a kotizacija iznosi 50kn.

Ukupni fond nagrada ove godine podignut je i prelazi 6.000 kuna, pri čemu je najveći dio raspoređen u velikoj utrci gdje se nagrađuje prvih pet natjecatelja u kategoriji muškaraca i žena tako da:

  1. mjesto – Poklon bon 1.000 kuna
  2. mjesto – Poklon bon 600 kuna
  3. mjesto – Poklon bon 400 kuna
  4. mjesto – Poklon bon 200 kuna
  5. mjesto – Poklon bon 100 kuna

I građanska utrka na 3,3 km donosi nam zanimljivosti. Kao i prošle godine svi sudionici trčat će u potrazi za Jelkinim prstenom o kojem postoji legenda kako ga je Jelka, grofova kći, davno izgubila u stoljetnom perivoju Lipika. Hoćemo li ga ove godine pronaći?

Očekuje nas i ove godine mnoštvo zabave i zanimljivosti jer Utrka perivojem Lipika odvija se u sklopu Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane u Lipiku na kojem će posjetitelji tijekom cijelog dana imati priliku okušati se u desetak sportova i još toliko rekreacijskih programa, uživati u gastro ponudi, kušati i informirati se o zdravoj hrani, rashladiti se na otvorenim bazenima te vidjeti dodatne sadržaje i atrakcije kao što su Državna ergela Lipik i Toplice Lipik.

RASPORED UTRKA:

10:00 sati – zajednički start Velike utrke (10km) i građanske utrke (3,35km)*

11:30 sati – start školske utrke (600m)

11:45 sati – start vrtićke utrke (50m)

12:00 sati – dodjela nagrada i proglašenje pobjednika svih utrka

* Velika i građanska utrka imat će osigurano elektronsko mjerenje vremena

/Foto: Ilustracija, Compas.com.hr/

 

0 Comment