Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PREDSTAVLJENI PROFESIONALNI KUHARSKI UREĐAJI U SALONU JELUŠIĆ d.o.o. IZ KAPTOLA: Piletina gotova za deset a grah za nevjerojatnih 30 minuta

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Tvrtka Jelušić d.o.o. iz Kaptola postala je vodeće prodajno i edukacijsko središte u sjevernom dijelu Hrvatske za korištenje profesionalne kuharske opreme svjetski poznatih proizvođača. Izuzev kuhinjske opreme u salonu se može vidjeti i ostala najsuvremenija tehnologija za gastronomiju i ugostiteljstvo. Zainteresiranima se, po dogovoru, demonstrira i praktičan rad na uređajima a i sami sudjeluju u pripremi jela. Tako je salon, postao okupljalište predstavnika hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova te bolnica.


Zlatko Škara, hrvatski top chef u salonu je posjetiteljima pokazo profesionalne uređaje nove generacije njemačkog proizvođača MKN-a koji spajaju njih više u jednom. Oni brzo kuhaju, peku, prže i roštiljaju veliki broj obroka, a štede vrijeme i energiju. Sve to može obaviti jedna osoba bez većih kulinarskih znanja što je sve značajnije zbog kroničnog nedostatka stručne radne snage u Hrvatskoj.


Uređaji se mogu programirati za izradu stotinjak jela. Međutim, svakome se pruža mogućnost kreativnog kuhanja prema svojim zamislima i receptima. Ovdje također treba napomenuti da se kod tako pripremanje hrane smanjuje gubitak minerala, vitamina i boje, skraćeno je vrijeme kuhanja, hrana ostaje sočna i smanjenog kala. Postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica. Tako se naprimjer grah skuha za nevjerojatnih 30 minuta, a za pečenje piletine i kuhanje rižota treba manje od deset minuta.


Zanimljivo, ovi uređaji se sami peru uz napomenu da je to jedina nagibna pečenjara na svijetu, koja ima sustav automatskog samočišćenja bez deterdženata. Pranje obavi za nevjerojatnih dvije minute, što značajno olakšava i ubrzava rad u kuhinji.


Salon je posjetio i Mile Pavičić, načelnik Općine Kaptol, koja se sve više usmjerava u turizmu te u ovoj opremi vidi mogućnosti unapređenja. Predstavnici Top -Termi Topusko koji imaju četrdesetak zaposlenih u pripremi i kuhanju preko tisuću obroka dnevno nisu skrivali zadovoljstvo viđenom prezentacijom i vjeruju da će ubrzo svoju dosadašnju kuhinju opremiti ovim strojevima. Slična su razmišljanja i u Domu za stare i nemoćne Baturina iz Virovitice gdje se dnevno priprema više od dvije stotina obroka. Prezentaciju su također pratili predstavnici Toplica Bizovac, Dječjeg vrtića „Tratinčica“ iz Pleternice, Dječjeg doma iz Vukovara, Opće bolnice Našice i Jopsip Đakić Jopa, saborski zastupnik iz Virovitice.


Jelušić d.o.o. je tvrtka specijaliziranu za servis, prodaju i projektiranje opreme za profesionalne kuhinje i praonice rublja te profesionalne ventilacijske, rashladne i klimatizacijske sustave. Prateći želje i potrebe klijenata, nude savjetovanje u odabiru najbolje opreme prema iskazanim potrebama, projektiranje mikrolokacija, izradu troškovnika, prodaju i montažu opreme. Prate klijente od ideje do montaže. Minimalni jamstveni rok za novu opremu iz ponude je godinu dana. Servis opreme, kao najvažniji segment u radu profesionalnih objekata kao što su restorani, kuhinje i praonice rublja, sastavni je dio ponude, a rezervni dijelovi za novu opremu osigurani su u periodu od sedam godina. Također, nude servis i rezervne dijelove za svu opremu iz svog djelokruga rada.


Djelatnici tvrtke redovito sudjeluju na edukacijama kod proizvođača i dobavljača, čime je osiguran profesionalan i odgovoran pristup svim zahtjevima klijenta. Jelušić d.o.o. u mogućnosti je ponuditi financiranje projekata do pet godina.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo