MEMORIJALNO I HUMANITARNO: Gradac zove nogometaše i posjetitelje na turnir u čast Šedevija

GRADAC – Nogometni klub „Slaven“ iz Gradca ove subote 23. lipnja organizira svoj tradicionalni 3. Po redu Memorijalni turnir „Tomislav Šedevi Šedo“ u malom nogometu. Njihov sumještanin Šedo je bio pripadnih Hrvatske vojske, a tragično je stradao u prometu nakon završetka rata.

-Očekujemo dvadesetak momčadi iz našega kraja među kojima će biti i ekipe pripadnika Hrvatske vojske sa drugih područja – kazao nam je Goran Pavlović, predsjednik „Slavena“ i dodao da će dio prihoda biti darivan Faustini malodobnoj kćerkici pokojnog Šede tako da turnir ima humanitarni karakter.

Predviđeno je da u 15.30 sati izaslanstvo turnira položi vijenac na Šedevijev grob na ovdašnjem groblju, te posjete njegovu obitelj, dok bi turnir započeo na školskom igralištu od 18 sati.

Pobjednik turnira dobit će novčani iznos od 50 posto učešća sudionika turnira, drugoplasirani 30 posto, te treća momčad 10 posto.

Za ovu prigodu Gradčani kao i ranijih godina pripremaju bogatu ugostiteljsku ponudu uključujući specijalitete sa roštilja i to po popularnim cijenama, a očekuju veliki odaziv posjetitelja.

Foto. Arhiva, pozega.eu

0 Comment