Najbolji su Požežani ispred Pakračana i Lipičana

Autor: Ana Vuković

SONY DSCPOŽEGA – Svečanim otvorenjem ispred Gradske kuglane u Požegi, što je učinio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, počelo je 21. Športsko natjecanje invalida Domovinskog rata Požeško slavonske županije – ŠNIDOR.

-Mi interesa nismo imali, nemamo ih niti danas, koji interes bi bio ostati invalid, jedina želja i namjera bila je sloboda za nas i generacije koje dolaze iza nas – poručio je Alojz Tomašević.

Zamjenik gradonačelnika Darko Puljašić, predsjednik zajednice udruga HVIDR-e Požeško – slavonske županije Stipan Grgić pozdravili su sve nazočne i zaželjeli im prije svega ugodno druženje i dobre sportske rezultate.

Na natjecanju su sudjelovale tri ekipe HVIDR-a Pakrac, HVIDR-a Lipik i HVIDR-a Požega, svaka ekipa sa četrdeset sudionika. Natjecali su se u osam disciplina i to u sportskom ribolovu, boćanju, visećem kuglanju, kuglanju, elektronskom pikadu, stolnom tenisu, streljaštvu i šahu.

Najuspješniji će predstavljati Požeško-slavonsku županiju na državnom natjecanju koje se održava od 4. do 6. listopada u Zagrebu.

Zajednica udruga HVIDRA požeško – slavonske županije održala je i skupštinu na kojoj je donesen statut, zbog prilagodbe novom zakonu o udrugama, te su iznijeli financijski plan i plan i program za 2016.godinu.

Rezultati 21 Športskog natjecanja invalida Domovinskog rata Požeško slavonske županije:

-u streljaštvu prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Pakrac i treće mjesto HVIDR-a Lipik,

-u pikadu prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Lipik i treće mjesto HVIDR-a Pakrac,

-u stolnom tenisu prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Pakrac,

-u visećoj kuglani prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Pakrac i treće mjesto HVIDR-a Lipik,

-u sportskom ribolovu prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Lipik i treće mjesto HVIDR-a Pakrac,

-u kuglanju prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Pakrac,

-u boćanju prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Požega, drugo mjesto HVIDR-a Pakrac , te

-u šahu prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Pakrac, drugo mjesto HVIDR-a Požega i treće mjesto HVIDR- a Lipik.

Ukupni pobjednik natjecanja je HVIDR-a Požega s ukupno 37 osvojenih bodova, drugi su HVIDR-a Pakrac sa 17 bodova i na trećem mjestu je HVIDR-a Lipik sa 7 bodova.

/Foto by Ana Vuković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot