Komušani tijekom četiri utakmice prikupili pet tisuća kuna za obitelj Hlebec

Autor: Jelenko Topić

PAVLOVCI/BRESTOVAC – Udruga Komušana i prijatelja Komušine iz Brestovca, koja okuplja raseljene osobe s područja istoimene župe pokraj Teslića(BiH), organizirala je na igralištu NK „Mladost“ u Pavlovcima tradicionalni 5. Humanitarni nogometni turnir „Četiri udruge“.

Nakon odigrane četiri utakmice među kojima je finalna odlučena izvođenjem jedanaesteraca pobjednik je kao i prošle godine momčad domaćina „Komušine“, drugoplasirana je ekipa „Patrioti“, treća momčad Ramske zajednice „Rama“ Požega-Kuzmica, te četvrta „Vallis Aurea“ iz Požege.

Njima je Jozo Ilić, predsjednik Udruge Komušana uručio pehare, kao i nagrade najboljim pojedincima. To su najbolji igrač Ivica Stojčević(„Komušina“), strijelac sa tri pogotka Dane Rašić(„Patrioti“), te najbolji vratar turnira Marko Ferić(također „Patrioti“). Zahvalnica je uručena nogometnom sucu Jozi Brezickom iz Požege koji je sudio sve susrete.

Predsjednik Udruge Jozo Ilić zahvalio su sudionicima na gostovanju, te najavio da će prihod sa turnira u iznosu od pet tisuća kuna darivati obitelji Hlebec iz Skenderovaca koji imaju petero djece, a nedavno nevrijeme im je skinulo krov sa obiteljske kuće.

Pobjednička momčad igrala je u sastavu: Ivica i Mario Stojčević,Tomislav Blažević, Danijel Marinović, Jurica Nikić-Čakar, Robert i Predrag Šimić, Damir Marjanović, Goran Marković, Ivica Žilić, te Ivica i Marko Ilić.
Nakon turnira sudionici su nastavili druženje u dvorani Vatrogasnog doma Brestovac gdje ih je zabavljao Danko Franić- Cocktail band.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: