Josip Ređo i Vedrana Vondrak: Pupovčeva podrška Antoniji Jozić je apsolutno bezvrijedna

Autor: PROMO

Slušamo ovih dana dosta o famoznoj vertikali vlasti. Navodno će suradnja županije i Države, odnosno Vlade kojoj ključeve saborske većine drži Pupovac biti apsolutno sjajna kada na vlast dođe ista stranka. Vertikala šefa predsjednika Vlade Republike Hrvatske i njegovog stranačkog poslušnika, potpredsjednika  Vlade Republike Hrvatske ne može funkcionirati jer župan iz stranke mora biti poslušan šefu, mora šutjeti i šefu se ne smije zamjeriti.

Na primjeru naše županije vidjeli smo kako je posljednjih osam godina funkcionirala ta famozna vertikala vladanja iste stranke na županijskoj i Državnoj razini uz podršku Pupovca. Od jedne od najperspektivnijih i resursno najbogatijih županija postali smo jedna od najsiromašnijih, gospodarski najzaostalijih i demografski najuništenijih županija u Republici Hrvatskoj.

Kada je toliko i baš u ovom trenutku ključna ta famozna vertikala vlasti, kako to da su onda po indeksu razvijenosti Istarska, Međimurska, Varaždinska i Primorsko-goranska županija daleko ispred svih slavonskih županija pa tako i naše Požeško-slavonske županije?!

Možete li zamisliti da Pupovac, čovjek koji zastupa sebe i svoj biznis, odlučuje i upravlja budućnošću Vas i Vaše djece, da sudjeluje u odlukama kome će pripasti najplodnije slavonske ravnice i polja?!

Ako HDZ-ovom županu da najljepšu nam županiju učini poželjnim mjestom za život od pomoći nije bio Plenković, zasigurno to neće uspjeti ni Pupovcu.

Nikada nećemo dozvoliti da Pupovac upravlja našom županijom, a sada je potpuno jasno da je vertikala poželjna i nužna za nešto drugo, a to zasigurno nisu suradnja i razvoj.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88