Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

ZDRAVLJE NA NOVI NAČIN: Japanski tretman vlasišta ima Požega jedina u našoj zemlji!

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Ante Krstanović

Japanski tretman vlasišta duboko je ukorijenjen u tradicionalnoj kulturi i medicini te zemlje, gdje wellness i opuštanje imaju značajnu ulogu već stoljećima unazad. Vjeruje se da tretiranje specifičnih točaka pritiska na tijelu, uključujući glavu i vlasište, vraća energetsku ravnotežu i potiče zdravlje.
Podrijetlo Japanskog tretmana vlasišta, poznatog u svijetu pod nazivom Japanese head spa, ukorijenjeno je u stoljetnoj tradiciji wellnessa, masaže i energetske ravnoteže, te ostaju vrijedan dio tradicionalne i moderne wellness kulture u toj državi. Upravo takve novitete usmjerene na poboljšanje zdravstvenog stanja naših ljudi imaju mogućnosti koristiti građani Požege i okoline, ali i drugih krajeva naše zemlje. Naime, unazad nekoliko tjedana otvoren je salon La beauteque smješten u Ulici Matice Hrvatske 14 u Požegi. 
Prednosti primjene toga tretmana su poboljšanje cirkulacije krvi u području glave, rast i kvaliteta kose, opuštanje i smanjenje stresa, znatno smanjenje glavobolja i migrena, zdravija kosa i vlasište, kao i energetska ravnoteža organizma.


- Radim sa prirodnim uljima, eteričnim uljima i šamponima koji su bez parabena, sulfata, ftalata i ostalih sastojaka koji mogu nadražiti kožu i kosu. Kod tretmana koristim pilinge za vlasište koji su na prirodnoj bazi, ružmarin, lavandu, kamilicu, te aloe veru – ističe nam Ivana Majetić, vlasnica La beauteque japanese head spa u Požegi, te dodaje da je edukacije za navedene tretmane imala u Belgiji i Nizozemskoj, a trajale su tri mjeseca.
Ovdje se omogućava suha masaža vlasišta, ramena i vrata, zatim opuštanje i masaža lica, čićenje vlasišta i piling, masaža vrućim kamenjem, obnavljanje i pranje kose, regeneriranje kose postupkom parne terapije, sušenje vlasišta i drugo.
Prostor ovog salona uređen je u francuskom i japanskom stilu za što Ivana Majetić kaže da joj je bila dugogodišnja želja napraviti nešto novo za Požegu i našu zemlju.


Naziv la beauteque je na francuskom jeziku beaute znači ljepota. A vanjski eksterijer i interijer ukrašen je sa trešnjinog cvijetom koji je od najvažnijih simbola japanske kulture. Predstavlja ljepotu, buđenje i prolaznost.
-Plan mi je otići u Japan na dodatne edukacije gdje želim naučiti o samoj korejskoj i japanskoj kozmetici – nastavlja nam ova istaknuta požeška stručnjakinja za japanski tretman vlasišta.
Podsjetimo, Ivana je ranije osnovala agenciju za marketing pod istim imenom, a navedeni tretmani su registrirana dodatna djelatnost. Tako u oblasti marketinga radi sa društvenim mrežama, oglašavanje, te grafički design.
Kako saznajemo zanimanja za njenu novu djelatnost, točnije ove metode poboljšanja zdravstvenog stanja već podosta ima, a uz one iz Požege i okoline na tretmane se javljaju naši građani iz drugih krajeva Hrvatske.
Rezervirati termine možete na broj mobitela ili putem društvenih mreža. 
Mob. 099 2255 034
E-mail: info@labeauteque.net 
Instagram @labeauteque.headspa
Facebook La Beauteque Head SpaOcijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo