Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PREDAVANJE NA PAPUKU: Svjetski avanturist i bajker Robert Koletić prenio svoja iskustva sa svih meridijana

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: Jelenko Topić

Nastavljaju se događanja u selu Gornji Vrhovci podno Papuka na imanju Marka Pavičića gdje je održano zanimljivo predavanje Roberta Koletića o njegovim putovanjima motorom Amerikom po indijanskim rezervatima pa preko Južne Koreje do Rusije kroz koju je proputovanjem napravio zemljokrug.


Tom rutom je prešao 50 tisuća kilometara u vremenu od 120 dana, a napisao je knjigu pod nazivom Knjiga ceste koju je moguće može naći u javnim knjižnicama, te posuditi i pročitati.


Udruga bajkera koji voze motore marke Suzuki V-strom u kojoj su članovi Drago Miljić i Marko Pavičić je organizirala gostovanje Roberta Koletića zvanog Grba iz Samobora koji je bio pripadnik u Specijalne jedinice policije Alfe u vrijeme domovinskog rata, a član je Moto kluba specijalne policije iz Domovinskog rata. Nakon rata je kao veliki ljubitelj motora i strastveni avanturist putovao svijetom.


Predavanju su nazočili bajkeri iz Siska, Pitomače, Slavonskog Broda i naravno iz požeškog kraja.Uz njih su bili i mještani tj. vikendaši Gornjih Vrhovaca, a svi su oduševljeni pričom kroz video reprodukciju predavača Grbe pričajući o njegovim ugodnim trenucima, ali i nezgodama prilikom svog velikog putovanja.


Predavanje je trajalo u dva dijela, a u stanci sudionike je zabavio planinar požeškog Sokolovca Dalibor Šporčić sa svojim pjesmama. Robert Koletić i dalje putuje svijetom, te se sprema za pisanje druge autorske knjige. Poslije predavanja nastavilo se druženje uz bogat stol i piće.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo