Igralište u Cerovcu asfaltirano na radost tamošnje djece i mladeži (FOTO)

Autor: DK

JAKŠIĆ / CEROVAC – Nije trebalo dugo čekati da se završe radovi na izgradnji i uređenju novog igrališta u Cerovcu. Za manje od desetak dana završeni svi pripremni radovi, a danas je planirana ploha za igralište asfaltirana.

Radove je obišao zamjenik jakšičkog načelnika Mile Barišić koji je u kratkim crtama razmijenio riječ koju sa radnicima o tijeku radova koji nisu imali puno vremena za besjedu jer je dinamika radova užurbana. I druga gradilišta željno čekaju dolazak strojeva kako bi se završili planirani radovi iz kojeg razloga nije bilo puno vremena za priču.

Uz malonogometno i košarkaško igralište koje je dovršeno očekuje se još dovršetak izgradnje malog dječjeg igrališta s pet elemenata za najmlađe stanovnike Cerovca koje se planira u narednim danima završiti.

Prema riječima općinskog načelnika Ivice Kovačevića do sada su djeca i mladi Cerovca bili uskraćeni sa sportskim sadržajima kojih uopće nije niti bilo u tom mjestu. Dovršetkom izgradnje igrališta nepravda je konačno ispravljena i zaokružena je cjelina sa sportskim sadržajima u Cerovcu.

Sa izgradnjom i ulaganjima u sva mjesta veliko zadovoljstvo ističe i zamjenik načelnika Mile Barišić koji s ponosom ističe kako je u Cerovac iz proračuna uloženo nešto više od 180 tusića kuna za igralište dok će se još dodatnih 25 uložiti u dječje.

Ovakva ulaganja su samo dokaz da općinski čelnici znaju gdje i što treba uložiti na zadovoljstvo svojih mještana, mladih i djece.

-Cerovac je bio jedino mjesto na području općine Jakšić bez sportskih i sličnih sadržaja. Mladih u Cerovcu koje je potrebno zadržati da nikud ane sele, treba im stvoriti preduvjete za normalno življenje, a radi se paralelno i na energetskoj obnovi škole, energetska ovojnica, stolarija, unutrašnje instalacije i podovi – rekao je načelnik Kovačević.

U planu je da se još uredi i mjesni dom u Cerovcu čime bi se zaokružila jedna infrastrukturna cjelina u tom mjestu na što su ponosni svi tamošnji mještani.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: