Završio u krugu zatvora: Zbog nepropisnog pretjecanja udario u betonske stupove, prometne znakove i putokaze te probio žičanu ogradu Kaznionice u Požegi /FOTO/

Iza 10 sati došlo je do prometne nesreće u Osječkoj ulici u Požegi u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, BMW austrijskih registarskih oznaka i Golf požeških registarskih oznaka.

Prema prvim informacija do prometne nesreće je došlo zbog nepropisnog pretjecanja, a prema svemu sudeći, i brzine kretanja.

Oba vozila su se kretala iz pravca Požege prema Jakšiću. Dolaskom do Kaznionice u Požegi, u Osječkoj ulici, kako neslužbeno doznajemo i jedno i drugo vozilo su započeli radnju pretjecanja. BMW je desnom stranom udario u prednju lijevu stranu Golf-a, potom se odbio u betonske stupce i prometne znakove te je probio žičanu i živu ogradu i završio u krugu Kaznionice.

Vozilom su upravljale mlađe muške osobe. Jedna osoba je prevezena u požešku bolnicu vozilom Hitne pomoći radi pružanja liječničke pomoći. Nije poznato o kakvim se ozljedama radi.

Na mjestu nesreće uokolo su razbacani znakovi i dijelovi automobila, a od siline udarca u betonske stupce na BMW-u je otpao prednji kotač.

Po dovršetku policijskog očevida bit će poznati detalji prometne nesreće.

0 Comment