Zanimljivo usavršavanje u Pučkom otvorenom učilištu “Obris” u Požegi

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Pučko otvoreno učilište Obris sve je prepoznatljivija ustanova koja omogućava obrazovanja i dodatna usavršavanja kako na području Požeško-slavonske i Brodsko-posavske tako i Osječko-baranjske županije. Moguća su obrazovanja u trogodišnjem i četverogodišnjem programu raznih zanimanja kao i stručna osposobljavanja za što je sve više interesiraju oni kojima su kao takva zanimanja odnosno stručna osposobljavanja potrebita.

Jučer je, u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, u Obrisu održano andragoško usavršavanje za nastavnike i stručne suradnike. Andragoško usavršavanje je produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja i vještina u području organiziranja, operativnog planiranja i pripreme materijala za samoučenje polaznika pri izvođenju programa različitim oblicima nastave.

Voditelji radionice pod naslovom “Komunikacija i grupna dinamika” bili su Dražen Polić iz Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Igor Štavlić iz Pučkog otvorenog učilišta Obris, kojom prilikom su se na radionici prisutni podsjetili na metode grupnog rada, odlike dobrog predavača, rad s grupom, a razgovaralo se i o asertivnoj komunikaciji.

Prema riječima polaznika rad je bio dinamičan i zanimljiv, a predavačima je u svakom slučaju dobro došla razmjena iskustava, te pozitivan stav i poticajne vježbe koje su osmislili voditelji programa.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: