Vozačke vještine pokazali na glavnom travnatom terenu NK Jakšić….svaka čast “čestitim junacima” /FOTO/

Autor: D.K.

Odvažio se pojedinac ili više njih pod okriljem noći, sa subote na nedjelju, pokazati vozačke vještine sa vozilom na glavnom travnatom terenu Nogometnog kluba Jakšić.

“Uredno” su otvorili kapiju i malo “driftali”, vozili se, napravili nekoliko krugova i otišli, a nisu niti svjesni da ih je možda netko i vidio, fotografirao i sad čeka hoće li proraditi savjest.


Pomalo razočarana uorava kluba i igrači oglasili su sr na Facebook profilu i uputili zahvalu “čestitim junacima”

-Zahvaljujemo se, blago rečeno, kretenima koji su nam proteklog vikenda lijepo vožnjom i driftanjem uredili glavno igralište. Kapija će i ubuduće biti otključana pa opet herojski po okriljem noći možete pokazati svoje zavidne vozačke vještine – navodi se na FB profilu NK “Jakšić” naglašavajući da ako tim čestitim pojedincima trebaju i svlačionice da se slobodno posluže….ključ je pod otiračem.

Kako doznajemo ne radi se o velikoj šteti ali slučaj je prijavljen policiji koja bi mogla još danas pokucati na kućna vrata čestitom junaku.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88