Vetovci spremni za Ribarsku večer ove subote uz De Gotho i Poseganu: Ne propustite nezaboravnu gastro-glazbenu manifestaciju!

Autor: Jelenko Topić

Sve je spremno u Vetovu gdje tamošnje Športsko ribolovno društvo Matiševac  ove subote 6. srpnja organizira jubilarni peti put gastronomsko-turističku priredbu Ribarska večer koja se održava na otvorenom prostoru Trga sv. Vinka u središtu toga mjesta. Suorganizatori su Ribarska kuća iz Lukača i caffe bar Panonija.

Program počinje u 18 sati nastupom mladog tamburaškog sastava De Gotho iz kutjevačkog kraja, a tijekom cjelovečernjeg zbivanja  svirat će poznati požeški glazbeni sastav Posegana poznati po nizu hitova i nastupa širom zemlje.

-Kao i prethodne četiri ribarske večeri očekujemo nekoliko tisuća posjetitelja za koje smo pripremili bogatu ponudu brojnih specijalitetiapo prihvatljivim cijenama kao što su riblji paprikaš, prženi šaran, šaran na rašljama, te delicije sa roštilja – poručili su  Denis Blažević i Ivan Marinclin, predsjednik i tajnik Matiševca.

Bit će nadalje ponuđen široki asortiman ponajboljih vina članova ovdašnje Udruge vinara Veteri Castra  koja se uključila u organizaciju ovogodišnje Ribarske večeri.

Uz poznato Vincelovo Ribarska večer je najveće godišnje događanje složnih Vetovaca, pa ulažu mnogo napora za potpuni uspjeh priredbe, koja svakog ljeta okupi veliki broj ljubitelja jela od ribe, pa su takva očekivanja  i ove godine.

Ulaz je besplatan, pa pozivaju sve na 5. Ribarsku večer gdje će biti dobra zabava i druženje!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »