Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Tvrtka To-Ma proslavila dva desetljeća rada, a njen vlasnik Tomislav Đukić 40. rođendan – zapjevao im je i Mate Bulić! /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Tvrtka To-Ma proslavila dva desetljeća rada, a njen vlasnik Tomislav Đukić 40. rođendan – zapjevao im je i Mate Bulić! /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Tvrtka To-Ma proslavila dva desetljeća rada, a njen vlasnik Tomislav Đukić 40. rođendan – zapjevao im je i Mate Bulić! /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDDva razloga za slavlje imala je ovih dana obitelj Tomislava i Vesne Đukić iz Pleternice i to su na pravi način proslavili. Obiteljska tvrtka To-Ma koja se bavi građevinarstvom, te proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije navršila je 20 godina uspješnog poslovanja i razvoja, a vlasnik Tomislav 40 godina života!

Bili su to povodi da se u velikom šatoru u krugu tvrtke okupi više od 200 uzvanika među kojima su rodbina i prijatelji, te oko 150 poslovnih partnera.

-Otac Mato, koji se bavio ovakvim poslovima, zamislio je da pokrenem vlastitu tvrtku, a ja sam to učinio uz potporu supruge - kaže Tomislav koji se danas istinski ima čime pohvaliti. Tu je blizu središta Pleternice izgrađen i suvremeno opremljen proizvodni pogon površine iznad 350 četvornih metara, te uredske prostorije na više od stotinu kvadrata, a To-Ma danas zapošljava 22 radnika iz ovoga kraja, ponajviše iz obližnjeg Gradca.

-Sin Karlo ide u Srednju školu Pakrac za građevinskog tehničara, te se nadam da će nastaviti obiteljsku tradiciju i preuzeti posao, a kćerka Iva  ide u pleterničku Osnovnu školu, te zapaženo igra nogomet za ovdašnju Slaviju – ističe nam Tomislav.

Đukići nisu krili zadovoljstvo ovim okupljanjem. Uz brojne čestitare pristigle su požeško-slavonska županica Antonija Jozić i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić, koje su također čestitale slavljenicima.

Bogatstvo stola i kapljice donijelo je pravo narodno veselje koje je trajalo je do kasnih noćnih sati. Za dobro raspoloženje pobrinula se glazbena skupina Kriminals pod vodstvom Željka Svobode Zeca, a došao je i poseban gost estradna zvijezda Mate Bulić koji je nastupom oduševio razdragane domaćine i njihove goste.

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo