Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Tvrtka To-Ma proslavila dva desetljeća rada, a njen vlasnik Tomislav Đukić 40. rođendan – zapjevao im je i Mate Bulić! /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Tvrtka To-Ma proslavila dva desetljeća rada, a njen vlasnik Tomislav Đukić 40. rođendan – zapjevao im je i Mate Bulić! /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Tvrtka To-Ma proslavila dva desetljeća rada, a njen vlasnik Tomislav Đukić 40. rođendan – zapjevao im je i Mate Bulić! /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDDva razloga za slavlje imala je ovih dana obitelj Tomislava i Vesne Đukić iz Pleternice i to su na pravi način proslavili. Obiteljska tvrtka To-Ma koja se bavi građevinarstvom, te proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije navršila je 20 godina uspješnog poslovanja i razvoja, a vlasnik Tomislav 40 godina života!

Bili su to povodi da se u velikom šatoru u krugu tvrtke okupi više od 200 uzvanika među kojima su rodbina i prijatelji, te oko 150 poslovnih partnera.

-Otac Mato, koji se bavio ovakvim poslovima, zamislio je da pokrenem vlastitu tvrtku, a ja sam to učinio uz potporu supruge - kaže Tomislav koji se danas istinski ima čime pohvaliti. Tu je blizu središta Pleternice izgrađen i suvremeno opremljen proizvodni pogon površine iznad 350 četvornih metara, te uredske prostorije na više od stotinu kvadrata, a To-Ma danas zapošljava 22 radnika iz ovoga kraja, ponajviše iz obližnjeg Gradca.

-Sin Karlo ide u Srednju školu Pakrac za građevinskog tehničara, te se nadam da će nastaviti obiteljsku tradiciju i preuzeti posao, a kćerka Iva  ide u pleterničku Osnovnu školu, te zapaženo igra nogomet za ovdašnju Slaviju – ističe nam Tomislav.

Đukići nisu krili zadovoljstvo ovim okupljanjem. Uz brojne čestitare pristigle su požeško-slavonska županica Antonija Jozić i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić, koje su također čestitale slavljenicima.

Bogatstvo stola i kapljice donijelo je pravo narodno veselje koje je trajalo je do kasnih noćnih sati. Za dobro raspoloženje pobrinula se glazbena skupina Kriminals pod vodstvom Željka Svobode Zeca, a došao je i poseban gost estradna zvijezda Mate Bulić koji je nastupom oduševio razdragane domaćine i njihove goste.

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.