Trojica Mađara završila u pritvoru zbog sumnje da su otuđili novac iz obiteljske kuće u Vidovcima

Autor: DK

Brzo su i efikasno službenici Policijske uprave požeško-slavonske pronašli počinitelje krađe novca iz obiteljske kuće u Vidovcima do koje je došlo u srijedu 3. srpnja 2019.

Prema prvim informacijama Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je kako je u večernjim satima, 3.srpnja 2019. godine u Vidovcima, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz obiteljske kuće otuđio je novac u vlasništvu 80-godišnjakinje.

Policijski službenici su odmah krenuli, po dobivanju dojave, u intenzivnu potragu za tada još nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje vezano za navedeno kazneno djelo.

-Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad trojicom mađarskih državljana starosti 42, 43 i 46-godina koje se sumnjiči da su u srijedu, 3. srpnja 2019., u večernjim satima, u Ulici Stjepana Radića u Vidovcima, iz obiteljske kuće u vlasništvu 80-godišnjakinje otuđili novac. Oni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove PU – navodi se u izvješću.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.