Treći Lovački bal 21. veljače uz nastup Stjepana Jeršeka Štefa, Davora Dretara Dreleta i Naše grane – osigurajte na vrijeme svoje mjesto!

Lovačka društva s područja grada Požege i to Babja Gora, Jelen, Sokolovac, Sveti Hubert, Šijak i Šumar pripremaju tradicionalni treći Lovački bal koji će se održati u petak 21. veljače u svečanoj dvorani Nova Lipa s početkom u 20 sati.

Ta  će priredba okupiti lovce, te njihove supruge i prijatelje s područja Požeško-slavonske županije, te drugih krajeva.

Predviđeno je niz zanimljivosti za posjetitelje, te bogat zabavno glazbeni program u kojemu će nastupiti popularni pjevač slavonskih pjesama Stjepan Jeršek Štef uz požeške tamburaše Naša grana, dok će voditelj biti poznati Davor Dretar Drele.

-Priprema se dobra gastronomska ponuda i to jela od divljači što je uobičajeno za ovakve prigode počevši sa juhom od fazana, pa do odrezaka od divlje svinje i jelena, kao i poznatog gulaša od divljači – kazao nam je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović. Organizatori pripremaju tombolu sa niz vrijednih nagrada.

Imajući u vidu manji kapacitet dvorane u Novoj Lipi, nego prethodnih godina,  potrebno je rezervirati smještaj. Cijena ulaznice je 150 kuna po osobi što uključuje večeru.

Kupovina i rezervacija ulaznica je u prodavaonici lovačkih i ribolovnih potrepština Jelen, Orljavska ulica 56 u Požegi, te na mobitel. 098 19 29 800.

Foto: Arhiva, pozega.eu

0 Comment