Traktorist lakše ozlijeđen u prometnoj nesreći u Brestovcu (FOTO)

Autor: D.K.

BRESTOVAC – Iza 9 sati došlo je do prometne nesreće u Brestovcu između traktora i kamiona tegljača. Kamionom koji je natovarenim kamenom, rasutim teretom, kako doznajemo, upravljao je mlađi muškarac dok je traktor vozio prema riječima očevidaca stariji muškarac iz Završja.

Kamion se kretao u pravcu Nove Gradiše ispred kojeg se, kako nam prepričavaju očevidci, kretao traktor. Kada je kamion započeo radnju pretjecanja traktor je u tom trenutku naglo skrenuo lijevo u kojem trenutko je došlo do udara. Traktor je završio u putnom kanalu udarivši u kuću, a i kamion je završio izvan ceste koji se tek nekoliko metara zaustavio pred kućom u koju na svu sreću nije udario. Kamion je pokušao izbjeći udar u traktor što se može vidjeti po tragovima kočenja ali nije uspio.

Ozlijeđeni traktorist je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegu gdje mu se pruža liječnička pomoć. O kakvim se ozljedama radi za sada nije poznato.

Prema riječima jedne mještanke Brestovca ona je odmah nakon što je čula udarac izišla iz kuće i vidjela kako traktorist sam izlazi iz traktora. Kako kaže bio je vidno zbunjen. Pozvali su hitnu koja je ubrzo došla.

Koji su točni uzroci prometne nesreće biti će više poznato nakon policijskog očevida koji je u tijeku. Na toj dionici promet se odvija otežano, jednim kolničkim trakom.

Više iz kategorije