Tijekom zajedničkog lova lovci Pleternice i Bučja vidjeli više čagljeva, a odstrijelili jednog!

Autor: Jelenko Topić

Tradicija je treću godinu tijekom zimskih mjeseci da lovci dva susjedna društva Šljuka iz Pleternice i Sokol iz Bučja zajednički pohode lovište Bučana loveći štetočine, konkretno lisice i čagljeve. Tako je bilo i ove godine dakako u ravničarskom lovištu Bučje gdje je primijećena pojava navedenih zvijeri opasnih  za populaciju divljači u lovištima, ali i za domaće životinje u domaćinstvima toga dijela Požeško-slavonske županije. To lovište ukupne površine 5755 hektara smješteno je u dolinama rijeka Orljave i Londže pa ga je 45 članova oba društva temeljito pohodila uz potrazi za predatorima.

U lovu ipak nije bilo mnogo sreće jer su vidjeli mnogo čagljeva i lisica, ali su odstrijelili samo jednog!

Predsjednici Šljuke Damir Arambašić i Sokola Zlatko Ećimović, te lovnici Josip Srdarević i Željko Tomljanović Jelenko uputili su zahvalnost svim sudionicima na dolasku i korektnom ponašanju tijekom lova uz potpuno poštivanje lovačke etike. A nakon povratka iz lovišta uslijedilo je uobičajeno druženje prijatelja lovaca iz oba društva uz najavu ovakvog susreta dogodine.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88