Stari primjerci vozila okupirali središte Požege, a bili su i u Kaptolu /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Po deveti puta Oldtimer Club Trophy iz Požerge organizirao je po tradiciji tijekom održavanja  Aurea Festa oldtimer susret  nazvan Trophy Zlatnom dolinom 2021. Na Trgu Svetog Trojstva u Požegi bilo je više od 60 automobila i motocikla iz desetak klubova s područja Slavonije, te još iz Čakovca, Zaprešića i drugih mjesta.

– Izložena vozila unatoč kišnom vremenu razgledao je veliki broj posjetitelja, a vozili smo svi do Kaptola, gdje je također bila izložba prometala, te su i posjetitelji sudjelovati u vožnji spretnosti, a imali smo kušanje vina Vinarije Kaptol i slavonskog craft gina Castrum destilerije Craft Spirits iz Kaptola.

Vraćanjem u Požegu nastavljeno je zajedničko druženje, te su dodijeljena priznanja i nagrade za vožnju spretnosti – istakao je Nikola Živanović, predsjednik Oldtimer Cluba Trophy.

Pokraj vozila svoju mini izložbu minijaturnih automobila, kamiona, plovila, aviona i motocikla imao je umirovljeni vojnik Tomislav Kešeri iz Dervišage, koji se bavi sakupljanjem istih unazad sedam godina, a posjeduje više od dvije tisuće primjeraka.

FotoD.Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek