Srebrna povelja kući za odmor GoodLife Požega u sklopu projekta Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower award 2020. /FOTO/

Autor: D.K.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” u srijedu je u Zaprešiću dodijelila Nagrade “Suncokrete ruralnog turizma Hrvatske” najboljima u ruralnom turizmu iz cijele Hrvatske. Bilo je sedam kategorija.

Ruralna kuća za odmor GoodLife vlasnika Ivana Majetića iz Požege sudjelovala je u projektu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower award 2020. i osvojila srebrnu povelju u kategoriji “Turistička seljačka gospodarstva”.

-Zahvaljujemo se predvnoj ženi Dijani Katici koju smo imali čast u sklopu projekta upoznati, ugostiti i predstaviti joj ono što radimo, a isto tako i cijeloj organizaciji te ocjenjivačkom sudu. Također, zahvaljujemo se i ljudima iz naše Turistička Zajednica Grada Požege koji su nas potaknuli na prijavu i bez kojih ne bismo osvojili ovo priznanje. Veliko hvala svima koji su nam od početka bili podrška i zajedno s nama radili i u konačnici GoodLife učinili ugodnim mjestom za boravak te vrijednim osvajanja ove izrazito vrijedne povelje – ističe Kristina Vaniš, zaručnica vlasnika kuće za odmor Ivana Majetića.

-Unatoč nedaćama koje su prošli tjedan pogodile naš grad i naše sugrađane, a isto tako i naš objekt, želimo s vama podijeliti sreću koju ovaj tren proživljavamo. Čast nam je što smo sudjelovali u ovom hvale vrijednom projektu kako bismo očuvali kulturnu baštinu našega kraja i nastojat ćemo još bolje i kvalitetnije raditi na istome – naglašava Ivan Majetić, vlasnik kuće za odmor GoodLife Požega.

Podsjetimo, Ivan Majetić se uz pomoć roditelja odlučio upustiti u poslovnu avanturu vezanu za turizam i smještajne kapacitete. Obiteljsku kuću u užem centru grada Požege, u Njemačkoj ulici, koju su prije nekoliko godina kupili Ivanovi roditelji uredio je za namjenu smještajnih kapaciteta. Slobodno se može reći da je to Ivanov njegov doprinos gradu Požegi koja nema dovoljan broj smještajnih kapaciteta u čemu mu veliku podršku daje njegova zaručnica Kristina Vaniš.

Foto: Arhiva, pozega.eu i Kristina Vaniš

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot