Slavonija Bus dobiva i prijevoz učenika osnovnih škola u Požegi!?

Autor: Požega.EU

autobus Slavonija busPOŽEGA – Danas je gradu Požegi bilo otvaranje ponuda vezano za Javnu nabavu prijevoza učenika osnovnih škola na području grada Požege na kojem su sudjelovala dva ponuditelja Slavonija Bus d.o.o. iz Novog Grada pokraj Slavonskog Broda i Auto prometno poduzeće d.d. Požega.

Uz obavljanje koncesijskog prijevoza na linijama Gradskog prijevoza kojeg je, prije nešto više od mjesec dana, dobila tvrtka Slavonija Bus prema svemu sudeći i prijevoz učenika sa područja grada Požege treba dobiti isti prijevoznik jer ima najpovoljniju financijsku ponudu. Ovim načinom Slavonija Bus preuzima dobar dio “kolača” Autoprometnom poduzeću koji je do sada obavljao prijevoze kako na linijama Gradskog prijevoza tako i prijevoz djece osnovnih škola sa područja grada Požege.

Na današnjem otvaranju ponuda utvrđeni su iznosi za prijevoz učenika osnovnih škola za što je tvrtka Slavonija Bus ponudila 1.537.920 kuna dok je Autoprometno poduzeće Požega ponudilo iznos od 1.585.980 kuna i to u izmijenjenoj ponudi. U prvotnoj ponudi APP je ponudio 2.883.600 kuna što je dopunom znatno smanjio. Iznosu su svi bez PDV-a.

U konačnici još povjerenstvo treba dati konačnu ocjenu dok utvrdi da li su ispunjeni i svi drugi kriteriji koji su traženi u raspisanom Javnoj nabavi ali je realno za očekivat da će se osnovnoškolci voziti vozilima novog prijevoznika.

(Foto: Slavonija Bus)

 

Više iz kategorije