Rekoreder s 2,47 promila prenoćio u prostorijama policije

Autor: DK

Tijekom protekla dva dana, zabilježeno je događanje ukupno dvije prometne nesreće koje su se dogodile u Požegi i Vidovcima, a za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Nesrećama je prethodilo nepropisno uključivanje u promet na parkiralištu trgovačkog centra u ulici Njemačkoj u Požegi i upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola od 2,47 promila 40-godišnjaka u Vidovcima, koji je nakon nesreće smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U utorak, 1. siječnja 2019., oko 15.50 sati, u ulici Osječkoj u Jakšiću, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 67-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka.  Oko 23.25 sati u Ulici Eugena Podubskog u Pleternici policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 42-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola (odbio ispitivanje) upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smješteni su u posebnu prostoriju policije i bit će im izdani prekršajni nalozi.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: