Ravnateljica Doma za odrasle osobe Ljeskovica Rada Matoš ključ predala na dva sata korisnicima te ustanove

Autor: DK

Dom za odrasle osobe Ljeskovica sa 286 korisnika priredio je Maskenbal, a gosti su im bili dvadesetak korisnika i zaposlenika prijateljske istoimene ustanove iz Borove pokraj Virovitice.


Rada Matoš, ravnateljica Doma za odrasle osobe Ljeskovica

-Nadam  se da ćete vi korisnici tijekom slijedeća dva sata dobro upravljati domom – kazala je ravnateljica Rada Matoš predajući im ključeve tijekom ove zanimljive i šaljive priredbe u vrijeme poklada, te pozdravila goste iz Borove i svima zaželjela dobru zabavu.

Tijekom priredbe, koju je vodila Anita Kramberger, bilo je mnogo pjesme i plesa, a sudionici su počašćeni slatkišima. Sve je prošlo u veselom raspoloženju i druženju jer  su tuga i suze zaboravljeni. Proglašene su tri najoriginalnije maškare, zatim najsimpatičnija i najstrašnija maska.


Zlata Rončević, ravnateljica Doma za odrasle osobe Borova

-Međusobne posjete počeli smo prije više od 10 godina, korisnici i zaposlenici Doma Ljeskovica bili su kod nas za Valentinovo, lijepo surađujemo, predložili smo bratimljenje, a odluku o tomu donosi nadležno ministarstvo –  istakla je Zlata Rončević, ravnateljica Doma za odrasle osobe Borova koji ima 150 korisnika i 60 zaposlenika, a svoju ekonomiju sa stočarstvom, voćarstvom i drugim aktivnostima.

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije