Prvi ples na trećem Lovačkom balu započeli predsjednici lovačkih društava sa svojim suprugama, a nastupili Štef Jeršek, Drele i Naša grana /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Šest lovačkih društva s područja grada Požege: Babja Gora, Jelen, Sokolovac, Sveti Hubert, Šijak i Šumar zajednički su po treći puta organizirali Lovački bal koji je u svečanoj dvorani Nova Lipa okupio blizu 220 lovaca sa suprugama, te njihovih prijatelja.  Tako se na okupu našlo mnogo lovaca iz više od 20 lovačkih društava s područja Požeško-slavonske županije.

Riječi dobrodošlice i zahvale za dolazak uz želje za dobru zabavu i ugodnu večer  na ovoj tradicionalnoj zabavno-glazbenoj priredbi uputio je dopredsjednik Županijskog lovačkog saveza Božidar Terzić.

Prvi ples na 3. Lovačkom balu otvorili su predsjednici lovačkih društava sa svojim suprugama. I ove godine taj savez i članovi navedenih udruga s područja grada Požege priredili su zanimljiv program za posjetitelje, pa je tijekom cjelovečernjeg druženja nastupili jedan od najpopularnijih pjevača tamburaških pjesama Stjepan Jeršek Štef iz  Osijeka kojega su pratili vrsni požeški tamburaši Naša grana pod vodstvom Igora Vrkljana.

Voditelj programa bio je popularni humoristički lik sa malih ekrana i radio valova Davor Dretar Drele koji je svojim zanimljivim pričama, dosjetkama i zanimljivosti do suza nasmijao brojne posjetitelje osvrnuvši se duhovito na aktualna zbivanja, međuljudske odnose, relacije među supružnicima u obiteljima i mnogo drugoga.

I ove godine na jelovniku je bila dobra gastronomska ponuda i to jela od divljači što je uobičajeno za ovakve prigode počevši od juhe od fazana, pa do odrezaka od divlje svinje i jelena, kao i poznatog gulaša od divljači. Uz to organizirana je tombola sa niz vrijednih zgoditaka pa se mnogima posrećilo da nisu otišli sa priredbe praznih ruku.

Dobrih i veselih pjesama, plesova i živahnih kola bilo je napretek tako da su se svi razišli u uvjerenju da trebaju doći na 4. Lovački bal iduće godine.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: