Problem riješen: Članovi Hrvatskog autokluba u Požeštini pogodnosti za svoja vozila mogu ostvariti u servisu u Brestovcu /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

-Izmjenu guma, dijagnostiku rada motora kroz kompjutorske povezivanje, kontrola svjetala, te službu pomoć na cesti, prijevoz oštećenih i vozila u kvaru, kao i sitne popravke na licu mjesta vozači, koji su članovi Hrvatskog autokluba (HAK), mogu ostvariti pozivom na poznati broj 1987 – kazao nam je Zvonimir Blažević vlasnik auto servisa smještenog u Brestovcu, Požeška ulica broj 30, gdje se obavljaju navedene usluge, a mogu mu se radi dogovora izravno javiti na mobitel 099- 499-54-10.

On je sada zaposlenik Autokluba Požega, te ubuduće radi sve poslove na vozilima na koje članovi HAK-a imaju pravo. Na ovom prijelazu iz zime u proljeće najaktualnija je promjena guma što se već obavlja, a članovi HAK-a to mogu ostvariti besplatno.

-Radili smo proteklih mjeseci kako bi ovo ostvarili i digli na razinu koja će zadovoljavati potrebe članstva, koji su to do sada morali rješavati u susjednim klubovima, a očekujemo da se sada u klub uključi još članova zbog toga što sve pogodnosti mogu ostvariti ovdje – istakao je Zvonimir Šimunović, predsjednik Autokluba Požega.

Kako smo pisali tijekom druge polovine prošle godine zbog nekih nesporazuma u Autoklubu Požega ove poslove na vozilima članovi iz požeškog kraja tu nisu mogli obavljati, a sada je to riješeno. Nadamo se dugoročno i na zadovoljstvo svih.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88