Prepoznavši kvalitete Ivice Nikolića želim ulagati u Kutjevo i dajem mu veliku podršku

Autor: DK

Poduzetnik Vladimir BunićKUTJEVO – Tvrtka Projekt-Adria d.o.o. iz Zagreba projektna je tvrtka koja se bavi isključivo vođenjem i razvojem projekata za ugovorene domaće i strane investitore u Republici Hrvatskoj kao i u ostalim zemljama EU. U posljednjih 7 godina tvrtka je uspješno realizirala više projekata u području energetike kroz kompletnu uslugu i provođenje projekata od ideje do realizacije.

Tim smo povodom razgovarali sa Vladimirom Bunićem, project managerom iz Projekt-Adrije d.o.o. koji daje svesrdnu podršku Ivici Nikoliću bivšem gradonačelniku Kutjeva za kojeg želi da ponovno preuzme vođenje Grada Kutjeva kako bi zajedno nastavili sa započetim projektima.

-Nakon sazrijevanja u provođenju projekata za druge investitore pokrenuli smo vlastitu investiciju u Kutjevu i to u sektoru prerađivačke djelatnosti i poljoprivrede za što su idealni uvjeti na spomenutoj mikrolokaciji projekta u Kutjevu. Kroz pripremu projekta i vrlo uspješnu suradnju sa dosadašnjim gradonačelnikom Ivicom Nikolićem projekt je doveden do početka implementacije odnosno gradnje koju planiramo započeti odmah po dobivanju dozvole od strane nadležnih službi u Požeško-slavonskoj županiji uredu za izgradnju u Požegi, što ne bi trebalo potrajati više od dva tjedna – naglašava Vladimir Bunić, project manager iz Projekt-Adrije.

U razgovoru gospodin Bunić ističe i pohvaljuje kooperativnost  i profesionalnost bivšeg a nada se i budućeg gradonačelnika Ivice Nikolića koji mu je pomogao ukloniti sve prepreke i realizirati prve faze projekata koji su doveli do širenja i razvoja novih projekata energana.

-Dovođenjem inozemnih ulagača kao i dodatnom zapošljavanju nezaposlenih stanovnika općine Kutjevo naši projekti tu ne završavaju iz razloga jer je dogovoreno i daljnje razvijanje plastenika-staklenika u istoj gospodarskoj zoni koji su u funkciji već spomenutih projekata. Na taj način zaokružili bismo prvi investicijski ciklus u Kutjevu i to u sektoru koji prirodno pripada području Kutjeva a to je poljoprivreda i prerada poljoprivrednih proizvoda -ističe Bunić.

Završetkom političkih prilika ili bolje reći ne prilika u Kutjevu nadziru se bolji dani u smislu razvoja gospodarstva na tom području što potvrđuje i ovaj projekt.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: