Prelazni pehar ostao u Kaptolu (foto)

Autor: Požega Portal

DSC_3484KAPTOL- Nogometaši, veterani Ogranka DVDR-a Kaptola pobjednicu su tradicionalonog 7. memorijalnog malongometnog turnira Vlado Vidović i Tomislav Pranjković odigranog u sportskoj dvorani Osnovne škole Kaptol. Kaptolčani su u zanimljivom susretu punom prevrata u zadnjim minutama uspjeli pobijediti veterane Ogranka Brestovca. Naime, gosti su do nekoliko minuta prije kraja vodili 4:2, a zatim su domaćini izjednačili i u zadnjim sekundama utakmice uspjeli postići pobjedonosni zgoditak i završti rezultatom 5:4. Tako je prelazni pehar turnira ostao u Kaptolu.

Susretu veterana su predhodile utakmice kaptolačkih limača i pionira. Moglo se vdjeti dobre utakmice i da se stručno radi s najmlađim uzrastima u NK Kaptolu.

Turnir su otvorili Mile Pavičić, načelnik općine Kaptol i dopredsjednik Ogranka DVDR-a Kaptol Ivan Valentić. Oni su naglasili potrebu sjećanja na poginule hrvatske branitelje.

Osim toga, u spomen na poginule branitelje Tomislava Pranjkovića i Vladu Vidovića služena je misa zadušnica u kaptolačkoj župnoj crkvi, a na grobove položeni vijenci i zapaljene svijeće.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: