Predsjednik požeškog ogranka Novog vala je poduzetnik Jozo Gavran

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA -Imamo mnogo prioritetnih problema koji ne mogu čekati rješenje,  moramo promijeniti situaciji u našoj državi jer sve usluge koje ona daje moraju biti jednake u svakom njenom dijelu, a ne kao što je to sada slučaj kada pojedine sredine dobivaju male potpore od središnje vlasti samo zbog toga što nisu ista opcija – istakao je na osnivačkom skupu Novog vala-stranke razvoja za grad Požegu prvi čovjek te stranke dr. Ljubo Jurčić.

Dodao je da ogroman uvoz guši domaću proizvodnju što uzrokuje odlazak ljudi i veliku nezaposlenost.

-Zapošljavanje, proizvodnja, rješenje svih dugova, te izgradnja hrvatskog identiteta su ključni za našu budućnost, a prioriteti programa Novog vala-stranke razvoja su industrijska politika radi korištenja svih resursa, te regionalna politika koja će stvarati infrastrukturu za pokretanje proizvodnje i ukupnog razvoja- zaključio je Jurčić.

Jozo Gavran

Najavio je da neće imati kandidata za predsjedničke izbore već će njihovo članstvo glasati po svojoj savjesti, a pripremaju se za izlazak na parlamentarne izbore.  Rad skupa pozdravili su zamjenica predsjednika  Jasna Plevnik i saborski zastupnik Novog vala Jakša Beloević.

Za  predsjednika Novog vala –stranke razvoja za grad Požegu izabran je poduzetnik Jozo Gavran, te za zamjenika također poduzetnik Stjepan Paun.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek