Polaze na izlete, a aktivni u sportu i glazbi (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

KAPTOL – Od 280 članova Matice umirovljenika općine Kaptol veći dio njih se okupio u tamošnjem Vatrogasnom domu na tradicionalnom druženju koje bude svake godine na drugi dan blagdana Duhova.

-Nabavili smo dio odjeće za naš pjevačkui zbor, organizirali turnir u pikadu uz nastup osam ekipa, a propremamo izlete, nastup na sportskim igrama umirovljenika naše županije, kao i na susretu glazbenih skupina, a zahvalni smo općini Kaptol na potpori- istakao je na ovom skuopu Ivan Ronta, predsjednik kaptolačkih umirovljenika.

U ovoj prigodi nastupio je njihov mješoviti pjevački zbor kojega već dvije godine vodi Ivanka Pečur.

-Vaša udruga dobro radi,pa ni ubuduće neće izostati potpora njenim aktivnostima- poručio je zamjenik načelnika općine Kaptol Josip Soudek pozdravljajući sudionike. Ovdašnji umirovljenici su uključeni u gotovo sva zbivanja svoga kraja.

-Dosta ste aktivni, odazivate se na sportske i glazbene smotre, a prostora za rad uvijek ima dosta-naglasio je okupljenima Zvonko Čorak,predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Prije objeda molitveni zaziv uputio je kaptolački župnik preč. Josiop Klarić, a nazočio je i vetovački vlč. Tomo Mrnjec, dok je za zabavni dio druženja bila zadužena grupa “Gold” iz požeškog kraja.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije