Pokušao zapaliti kuću a prije toga premlatio vlastitog oca: “Tukao ga je letvom po glavi”

Autor: D.K.

Obiteljska svađa u Ulici Vilme Nožinić u Požegi umalo je tragično završila. Kako neslužbeno doznajemo, sinoć oko 21,30 sati došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna između sina i oca.

Otac je izvukao deblji kraj te je zbog ozljeda koje je zadobio vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u požešku bolnici. No, čini se da sinu, starom oko 45 godina, nije bilo dovoljno to što je premlatio vlastitog oca pa je odlučio zapaliti i njega i obiteljsku kuću u kojoj žive. Zbog svega je priveden u policiju i kako nam je rečeno, u tijeku je policijska obrada.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila nam je u sinoćnjem razgovoru da policijski službenici imaju određena postupanja i da provode obradu nad jednom osobom koja se dovodi u vezu s tim događajem.

– Policija je ovdje često. Sin tog jadnig oca ima problema s drogom i otprije je već poznat policiji. Navodno je oca izudarao letvom po glavi – kažu nam susjedi.

Dežurni kirurg u požeškoj bolnici prim.dr.sc. Drago Gašpar potvrdio nam je kako je primljena jedna starija osoba u bolnicu kojoj je pružena liječnička pomoć te da je zbog težine i više zadobivenih ozljeda na glavi zadržana na bolničkom liječenju. 

Prema prvim informacijama radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

Nakon policijskog očevida koji u tijeku biti će poznato više detalja o samom događaju.

Foto: D. Krstanović

Dodano 16.svibnja 2018. godine u 9,20

Priopćenje Policijske uprave požeško-slavonske nastavno na navedeni događaj:

U utorak, 15. svibnja 2018. godine, oko 21 sat, u Požegi, na raskrižju ulica Ante Starčevića i Vilme Nožinić zatečen je ozlijeđeni 75-godišnjak. Prilikom postupanja policijskih službenika utvrđeno je da je došlo do požara na njegovoj obiteljskoj kući u Požegi, u Ulici Vilme Nožinić. U vezi navedenog uhićen je 47-godišnjak i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje te utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »