Pleternica ima svjetsku prvakinju!

Autor: DK

Na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu za juniore koje se održava u Rumunjskoj novi svjetski prvak u kategoriji wellness je Pleterničanka Mia Mikliš, članica Fitness kluba Play iz Požege.

Za portal slavonija.in koji je čestitao Miji pobjednica je izjavila:

-Osjećam se predivno, presretno….nisam ovo očekivala i još sređujem emocije. Odmah sam se čula sa obitelji  mamom Danijelom, tatom Tihomirom, bratom Bornom i sestrom Tijom koji su sve pratili putem video linka. Želim zahvaliti svima koji su vjerovali u mene, mojim trenerima Hrvoju Ragužu i Antoniju Furiću, kao i svima koji su mi pomogli da dođem na ovo natjecanje-u dahu s primjetnom uzbuđenošću odgovorila nam je Mia, svjetska prvakinja Mia!

Mia Mikliš, 20-godišnja djevojka iz Požeške Koprivnice, prvi put se u medijima pojavilo prije dvije godine kad se natjecala za Miss Požeško-slavonske županije i potom opet nedavno kad se s jednog sportskog natjecanja vratila u Požegu s medaljom.

Sutra se u Pleternicu vraća ovjenčana svjetskim zlatom.

Podsjetimo, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić upriličila je prije odlaska na natjecanje, 13.listopada, za Miu Mikliš prijem u Gradskoj kući. Tada je gradonačelnica Jozić naglasila kako nisu česte situacije da Pleternica ima predstavnika na tako velikoj razini kojom prigodom je mladoj sportašici uručila donacija u visini od pet tisuća kuna za pomoći u pokrivanju ne baš malih troškova za odlazak i boravak u Rumunjskoj. 

– Hvala na ovoj donaciji jer to puno znači meni osobno, ali i klubu kojem sada nisam financijski na teret. Troškovi su zaista veliki i ova svota će pomoći u tome. Nadam se da će na Svjetskom prvenstvu biti ostvareni dobri rezultati. Konkurencija mi nije poznata, ali znam da sam jedina djevojka koja predstavlja Hrvatsku u Rumunjskoj – rekla je tom prigodom je Mia Mikliš.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.