Pet svirača redovno vježbaju kako bi proširili repertoar /FOTO/

POŽEGA/VELIKA – Glazbena skupina „Prestige“ iz Požege sastavljena od pet svirača ovog kraja skromno je i veselo u caffe baru „Škorpion“ u Velikoj proslavila svoj prvi rođendan, a za tu prigodu počastili su svoje prijatelje, te ljubitelje njihove svirke i pjesme.

-Prošla je prva godina rada, zadovoljni smo jer smo imali dosta sviranja u svatovima, zatim na zabavama, te u ugostiteljskim objektima požeškog kraja i šire- kaže nam najiskusniji među njima bubnjar Ivica Šalata. Uz njega „Prestige“ još čine Filip Štiglić, koji je pjevač, zatim Stefan Cerovac(svira harmoniku i klavijature), zatim Nino Šalata(klavijatura i bas gitara), te gitarista Đuro Jakšić.

-Imamo širok repertoar različitih vrsta glazbe, no to redovito na probama jednom tjedno stalno proširujemo- nastavlja Ivica Šalata.

Ovih dana kada je svatovska sezona na izmaku dogovaraju svirke, ponajviše svadbe, za iduće godinu jer nakon Uskrsa tj. sredinom travnja ponovo kreće sezona svatova, a do tada grupa „Prestige“ još će se bolje uvježbati i pripremiti kako bi zadovoljili glazbene ukuse svojih slušatelja. Dakako kroz zimske mjesece i početkom proljeća nastupat će i nadalje u ugostiteljskim objektima i na zabavnim večerima u svome kraju.

0 Comment